Vi har fundet løsningen på EU´s nye persondataforordning

Vi har fundet løsningen på EU´s nye persondataforordning

COMAsystem har virket for vores leasingvirksomhed

I disse digitale tider, hvor man er gået fra at have papir og mapper med alle dokumenter og oplysninger om virksomheden og kunderne, er det meget vigtigt for os som virksomhed at stræbe efter den optimale løsning for at sikre vores kunder og virksomhed. Da vi gjorde vores overvejelser, var det vigtigt at kunne skabe det ultimative overblik for vores kundedata, virksomhedsoplysninger og kontrakter. COMAsystem fangede med det samme vores opmærksomhed, de skiller sig ud blandt sine konkurrenter. De kan levere et system med et komplet overblik af alle kontakter og aftaler. Det er et brugervenligt system, som gør det nemt for os som virksomhed at holde kontraktstyring, samt genforhandle, forny, opsige eller prisjustere vores kontrakter med kunderne.

EU-kommissionens nye tiltag for persondataforordningen

Efter at EU-kommissionen i januar 2012 fremlagde den nye persondataforordning, fokuserede vi som virksomhed med en løsning af de nye tiltag. Knapt 4 år senere blev persondataforordningen vedtaget af det politiske system. Der havde vores virksomhed gjort de forudsætninger om hvordan man bedst muligt kunne sikre kundernes data, samt de fortrolige interne oplysninger fra virksomheden.

RISMAsimpelGDPR beskytter vores persondata

COMAsystem har mange erfaringer på markedet og efter vi kontaktede virksomheden, startede en optimeringsprocess af vores persondatasystem således at kravene fra EU om persondataforordning kunne opfyldest. De præsenterede os for et system der hedder RISMAsimpelGDPR, det er et onlinebaseret processtyringsværktøj som beskytter persondataforholdene i vores leasingvirksomhed. Systemet er også en omkostningsoptimering, der gør det nemmere for vores medarbejdere.

RISMA systems er meget enkelt, vores persondataforhold og kontraktstyring bliver sikret på en overskuelig og struktureret måde.

Det gode samarbejde med COMAsystem

COMAsystem var gode til at instruere hvordan vores leasingvirksomhed kan benytte Risma systems så vi i fællesskab når vores mål. RISMA systems er et værktøj der er baseret på licensbetaling og for at bedst kunne implementere systemet i vores virksomhed, kommer der nogle interne og eksterne kompetente medarbejdere ud til vores virksomhed og tilknytter sig på timebasis. Ved at de kommer ind i vores virksomhed, kommer de at kende alle de processer og arbejdsmetoder som vi bruger internt i virksomheden for at drive vores system. Ved den tilknytning kan man føre et tæt samarbejde og derved sparre som rigtige kollegaer.

COMAsystems virker godt for os, de medarbejdere der har været knyttet til os har været med til at optimere vores processer og arbejdsmetoder. RISMA systemet har gjort at vores persondata er i trygge hænder og desuden har også været med til at mindske omkostningerne i vores virksomhed. Vi oplever at vores kunder sætter pris på vores trygge håndtering af persondata og virksomhedsoplysninger.

Vi kan anbefale COMAsystems

Som leasingselskab har vi nydt godt af COMAsystem og det gør at vi virkelig kan anbefale deres håndtering af persondata. Hidtil har RISMA systems hjulpet os med f.eks. kontraktstyringsystem, rådgivning og persondatasikkerhed.

Comments are closed.