Top 3 over de fedeste James Bond biler

Top 3 over de fedeste James Bond biler

Vi har igennem mange år set James Bond på mission i alverdens biler. Nogle gange i klassiske ikon-biler og andre gange i minibiler. Fælles for dem alle, er at de kommer udstyret med alle mulige spion ekstraudstyr fra Q. Vi har her forsøgt på at finde de tre fedeste biler fra James Bond universet og

Aston Martin DB10

Dette er en af de seneste biler brugt i James Bond universet, mere præcist i filmen “Spectre” med Daniel Craig i hovedrollen som James Bond. Denne bil fra Aston Martin er specielt skabt til filmen og er designet af et hold dedikeret specielt til opgaven hos Aston Martins hovedkvarter i England. Kun 10 DB10 biler er blevet produceret, hvoraf 8 af dem er blevet brugt til at filme “Spectre” og de sidste to er blevet brugt til fremvisning. DB10 er super elegant og kommer udstyret med både missiler, røgslør, fjernstyring, skudsikkerhed og meget, meget mere. I følge filmen var bilen ikke engang skabt til 007, men faktisk til 009- James Bond stjæler dog bilen og tager den med til Rom. I filmen ser vi blandt andet James Bond gøre brug af flammekasteren bag bilen og bilens katapultsæde.

Toyota 2000GT

Toyota 2000GT kan findes i filmen, “You Only Live Twice” med Sean Connery i hovedrollen som James Bond. Det er dog ikke James Bond som hovedsageligt sidder bag rattet denne gang, men faktisk “Aki”, fra den japanske ’secret service’ afdeling. Bilen skulle oprindeligt være brugt med targa tag, men da Sean Connery er en meget høj mand, så det simpelthen for skørt ud og en altid åben top blev derfor på under to uger designet specielt til Sean Connery og filmen. Daniel Craig har tidligere udmeldt at Toyota 2000GT er hans favorit James Bond bil.

BMW Z8

I filmen “The World Is Not Enough” med Pierce Brosnan som skuespilleren bag James Bond, ser vi BMW’s Z8. Bilen kommer fuldtudstyret med alt det seneste fra Q, heriblandt titanium beskyttelse, jord til luft missiler, fjernstyring, infrarødt sporingssystem og som R fra filmen påpeger, kopholder. Z8 bliver desværre i brugt igennem hele filmen, da den på et tidspunkt møder sit endelige fra en helikopter med en kæmpe sav. BMW Z8 er en af de første åbne biler som James Bond gør brug af og det er en af Pierce Brosnan’s personlige favoritter.

james bond

Comments are closed.